Over Kapru garagedeuren

Kapru Garagedeuren is een bedrijf gespecialiseerd in garagedeuren op maat gemaakt. Met vakkundig maatwerk en een gunstige prijs kwaliteit verhouding. U kunt bij ons terecht voor uw nieuwbouw of renovatie.

Wij leveren garagedeuren in Groningen, Friesland en Drenthe. Heeft u vragen over ons assortiment of de installatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Kapru Garagedeuren is een bedrijf gestart door Egbert en Reinier. Beide werkzaam bij Condoor Door Solutions te Emmen. We zijn officieel dealer geworden van ons eigen dagelijks werk waar we de hardware sets en onderdelen maken.

Wij vinden het belangrijk dat er goede contacten met de klant gelegd worden. Samen met u stellen wij de ideale garagedeur voor u samen. Ook bij onderhoud en of reparaties aan uw garagedeur, ongeacht het merk of type, kunnen wij u helpen.

Onze visie

Geen extra kosten voor maatwerk. Wij maken de deuren voor u op maat. Gratis!
Wij nemen kostenloos alle maten van uw garage op, maken voor u een vrijblijvende offerte op maat en geven u advies
Onze sectionaaldeuren zijn standaard voorzien van diverse beveiligingen, o.a. veerbreuk- beveiliging, vingerknelbeveiliging en onderloop-/obstakelbeveiliging.
Het Politiekeurmerk Veilig Wonen® geeft u zekerheid op het gebied van beveiliging. Onze sectionaaldeuren zijn uit te voeren met dit keurmerk en bieden u extra veiligheid.
Door het gebruik van alleen maar goede materialen en onderdelen geven wij u maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie.
Om het u gemakkelijk te maken kunt u de demontage en afvoer van uw oude garagedeur aan ons uitbesteden. De deur wordt op een vakkundige manier gedemonteerd en afgevoerd.