Over Kapru garagedeuren

Kapru Garagedeuren is een bedrijf gespecialiseerd in garagedeuren op maat gemaakt. Met vakkundig maatwerk en een gunstige prijs kwaliteit verhouding. U kunt bij ons terecht voor uw nieuwbouw of renovatie.

Wij leveren garagedeuren in Groningen, Friesland en Drenthe. Heeft u vragen over ons assortiment of de installatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Wij vinden het belangrijk dat er goede contacten met de klant gelegd worden. Samen met u stellen wij de ideale garagedeur voor u samen. Ook bij onderhoud en of reparaties aan uw garagedeur, ongeacht het merk of type, kunnen wij u helpen.

Onze visie

Geen extra kosten voor maatwerk. Wij maken de deuren voor u op maat. Gratis!
Wij nemen kostenloos alle maten van uw garage op, maken voor u een vrijblijvende offerte op maat en geven u advies
Onze sectionaaldeuren zijn standaard voorzien van diverse beveiligingen, o.a. veerbreuk- beveiliging, vingerknelbeveiliging en onderloop-/obstakelbeveiliging.
Het Politiekeurmerk Veilig Wonen® geeft u zekerheid op het gebied van beveiliging. Onze sectionaaldeuren zijn uit te voeren met dit keurmerk en bieden u extra veiligheid.
Door het gebruik van alleen maar goede materialen en onderdelen geven wij u maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie.
Om het u gemakkelijk te maken kunt u de demontage en afvoer van uw oude garagedeur aan ons uitbesteden. De deur wordt op een vakkundige manier gedemonteerd en afgevoerd.